Barnini en heeft nu zijn eigen koffiebranderij onder de naam Cordon
Coffee.
1. Hoe werd je gebeten door de koffie-bug?
Op het Belgische Barista kampioenschap, als toeschouwer.
2. Wat maakt barista zijn zo’n topjob?
Het is een zeer sociale job, en de maker van het drankje is rechtstreeks ook
verbonden aan het drankje zelf. Uniek.
3. Voor wie zou jij wel eens een koffie willen maken?
Voor iedereen.
4. Wat was de beste koffiebar die je reeds bezocht? (world wide)
Normo, Antwerpen.
5. Heb je een favoriete koffie-zetwijze?
V60 of espresso.
6. Wat was de beste kop koffie die je OOIT hebt gedronken?
Mexico COE bij Kolonel Koffie op de filter.
7. Wat is voor jou de ultieme latte-art-uitdaging?
Geen latte-art, en dan toch fier kijken :)
9. Welke ‘koffie-creatie’ weiger je te maken?
Geen.
10. Wat is je tweede passie na koffie?
Zeveren. Met mate.
11. Heb je een koffie-ambitie?
Een relevante visie hebben op het fair- en directtrade en ook op het
biologisch/organische luik in de koffie-industrie.
12. Wat mist Antwerpen nog op vlak van koffie?
Een eigen benadering van koffie los van de international trends.
No comments:
Post a Comment